Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Korrektor

Az EVANA Professional Makeup kínálatában több típusú korrektor található meg.

Az EVANA LIQUID CONCEALER kiválóan pigmentált, selymes érzetű folyékony korrektor amely nagyszerű fedőképességgel rendelkezik. Segítségével tökéletesítheti az arc felszínét, könnyedén elfedheti a különféle típusú bőrhibákat, optikailag eltüntetheti a sötét karikákat. Kitűnő, krémes állaga révén könnyedén felvihető és eldolgozható, használata egyenletes bőrfelszínt eredményez. Tökéletesen illeszkedik a bőrhöz, teljesen összeolvad vele, Alkalmazza az egységes, könnyed és elbűvölő arcbőrért! Vízálló, hatása hosszan tartó, fedése egyenletes, használatával hibátlan, természetes és üde hatású bőrfelszínt érhet el,

Kellemes viseletet biztosít egész nap, nem szárítja a bőrt. Illata finom, nőies, nem kellemetlen. Használata megóvhatja a bőrt a káros környezeti hatásoktól.

Fiatalabb és érettebb, akár ráncosodásra hajlamos, vízhiányos bőrre is javasoljuk, fiatalossá varázsolja a megjelenést!

Innovatív formula, ajánljuk fotózásokhoz, alkalmi, esküvői, televízió sminkek elkészítéséhez és mindennapi használatra is!

A folyékony korrektor kitűnő, krémes állaga révén könnyedén felvihető és eldolgozható, használata egyenletes bőrfelszínt eredményez. Alkalmazza az egységes, könnyed és elbűvölő arcbőrért az EVANA folyékony alapozójával!

Vigyük fel a folyékony korrektort a szem alatti és akár a felette lévő részekre, esetleges bőrhibákra, szemöldök alatti és feletti részekre és ecset segítségével dolgozzuk bele a bőrbe. A felesleget távolítsuk el a természetes hatás elérése érdekében! Nagyon keveset használjunk belőle!

Az EVANA FACE MASTER CONCEALER termékünk kiválóan alkalmas kisebb terület alapozására, korrektorozására.

Kiválóan pigmentált, selymes érzetű korrektor vagy alapozó amely nagyszerű fedőképességgel, extra pigmentációval rendelkezik. Segítségével tökéletesítheti az arc felszínét, könnyedén elfedheti a különféle típusú bőrhibákat, optikailag eltüntetheti a sötét karikákat. A színek tetszés szerint keverhetők. Kitűnő, krémes állaga révén könnyedén felvihető és eldolgozható, használata egyenletes bőrfelszínt eredményez, nem csomósodik. Egyedi fejlesztésű műanyag csomagolása révén rendkívül könnyű és kis helyen elfér. Alkalmazza az egységes, könnyed és elbűvölő arcbőrért! Száraz bőr esetén javasoljuk hidratáló krém vagy szemkörnyék ápoló használatát a korrektor alkalmazását megelőzően.

Kiválóan alkalmas camouflage techikához, por állagú termék alá bázisként is, alkalmazásával egész nap tartóssá teszi a sminket!

A korong átmérője 36 mm amely megvásárolható külön színenként utántöltőben vagy palettában is.

Rendezés:
Cikkszám: EVA05_600

EVANA FACE MASTER CONCEALER Korrektor

Kiválóan pigmentált, selymes érzetű korrektor vagy alapozó amely nagyszerű fedőképességgel rendelkezik. Segítségével tökéletesítheti az arc felszínét, könnyedén elfedheti a különféle típusú bőrhibákat, optikailag eltüntetheti a sötét karikákat. A színek tetszés szerint keverhetők. Kitűnő, krémes állaga révén könnyedén felvihető és eldolgozható, használata egyenletes bőrfelszínt eredményez, nem csomósodik. Egyedi fejlesztésű műanyag csomagolása révén rendkívül könnyű és kis helyen elfér. Alkalmazza az egységes, könnyed és elbűvölő arcbőrért! Száraz bőr esetén javasoljuk hidratáló krém vagy szemkörnyék ápoló használatát a korrektor alkalmazását megelőzően. A korong átmérője 36 mm.
999 Ft
Cikkszám: EVA03_Light

EVANA FACE MASTER CONCEALER PALETTE Korrektor paletta

Ez a professzionális paletta három darab selymes érzetű korrektort tartalmaz, amelyek alapozóként is használhatóak. A termék kiválóan pigmentált és nagyszerű fedőképességgel rendelkezik. Segítségével tökéletesítheti az arc felszínét, könnyedén elfedheti a különféle típusú bőrhibákat, optikailag eltüntetheti a sötét karikákat. A színek tetszés szerint keverhetők. Kitűnő, krémes állaga révén könnyedén felvihető és eldolgozható, használata egyenletes bőrfelszínt eredményez, nem csomósodik. A korrektor paletta egyedi fejlesztésű csomagolása révén kis helyen elfér, tükörrel rendelkezik. Alkalmazza az egységes, könnyed és elbűvölő arcbőrért! Száraz bőr esetén javasoljuk hidratáló krém vagy szemkörnyék ápoló használatát a korrektor alkalmazását megelőzően. A korong átmérője 36 mm.
3.999 Ft