Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bronzosító, Highlighter, Arckontúr

Az EVANA Professional Makeup kínálatában kiváló minőségű, extra pigmentációval rendelkező highlighter, fénypúder, bronzosító és arckontúr paletta típusú termékek megtalálhatók.

Az EVANA Luxe Illuminating Highlighter használatával egészségesen ragyogó, magas fényű, friss és üde, napsütötte arcszínt érhetünk el. Vízálló, kiváló minőségű, tartós, extrán pigmentált highlighter. Lágy és selymes textúrája révén tökéletesen illeszkedik a bőrhöz, nem csíkozódik, nem hagy foltokat. A benne található fénypigmentek mikro méretűek, így alkalmazása egységes, természetes eredményt biztosít. A termék csomagolása exkluzív, tükörrel ellátott. Innovatív formula, ajánljuk fotózásokhoz, alkalmi, esküvői, televízió sminkek elkészítéséhez és mindennapi használatra is!

Az EVANA Silky Glow Highlighter erősen pigmentált, rendkívül selymes, gyöngyházfényű highlighter fénypúder. Intenzív fényhatásának köszönhetően ragyogóvá varázsolja az arcot és friss, üde színt kölcsönöz a bőrnek. Nagy méretének köszönhetően könnyedén használható arcra, szemre, testre egyaránt. Highlighterként és szemhéjfestékként is tökéletesen alkalmazható. Kiváló textúrájának köszönhetően egyszerűen eldolgozható, satírozható. Egyedi fejlesztésű műanyag csomagolása révén rendkívül könnyű, és kis helyen elfér. A korong átmérő 60 mm.

Az EVANA Luxe Sunshine bronzosító használatával egészségesen ragyogó, magas fényű, napbarnított, friss és üde arcszínt érhetünk el. Vízálló, kiváló minőségű, tartós, extrán pigmentált bronzosító. Lágy és selymes textúrája révén tökéletesen illeszkedik a bőrhöz, nem csíkozódik, nem hagy foltokat. A bronzosítóban található fénypigmentek mikro méretűek, így alkalmazása egységes, természetes eredményt biztosít. A termék csomagolása exkluzív, tükörrel ellátott.Innovatív formula, ajánljuk fotózásokhoz, alkalmi, esküvői, televízió sminkek elkészítéséhez és mindennapi használatra is!

Az EVANA Perfect Face Arckontúr és Highlight paletta óriás méretű, használatával természetes, egészséges hatású arckontúr készíthető. Alkalmazása révén egyszerűen kiemelheti az arc előnyös részeit. Lágy és selymes textúrája révén tökéletesen illeszkedik a bőrhöz, nem csíkozódik, nem hagy foltokat és könnyedén satírozható. A kiváló minőségű paletta három teljesen elkülönített részből épül fel. Tartalmaz egy sötétbarna matt és egy világos sárgásabb matt árnyalatot, továbbá egy természetes fényű highlightert. Arcra és szemre egyaránt felvihető, akár nagyobb fejű ecsettel is. Arcformázáshoz, csontosításhoz, kiemeléshez kiválóan alkalmas. Krémes állagú camouflage termékekkel együtt is tökéletesen használható.

Innovatív formula, ajánljuk fotózásokhoz, alkalmi, esküvői, televízió sminkek elkészítéséhez és mindennapi használatra is!

Rendezés:
Cikkszám: EVA07_01

EVANA PERFECT FACE ARCKONTÚR ÉS HIGHLIGHT PALETTA

Az EVANA óriás méretű arckontúr és highlight paletta használatával természetes, egészséges hatású arckontúr készíthető. Alkalmazása révén egyszerűen kiemelheti az arc előnyös részeit. Lágy és selymes textúrája révén tökéletesen illeszkedik a bőrhöz, nem csíkozódik, nem hagy foltokat és könnyedén satírozható.A kiváló minőségű paletta három teljesen elkülönített részből épül fel. Tartalmaz egy sötétbarna matt és egy világos sárgásabb matt árnyalatot, továbbá egy természetes fényű highlightert. Arcra és szemre egyaránt felvihető, akár nagyobb fejű ecsettel is.
3.799 Ft
Cikkszám: EVA07_Golden

EVANA LUXE ILLUMINATING HIGHLIGHTER

Az EVANA Luxe Illuminating Highlighter használatával egészségesen ragyogó, magas fényű, friss és üde, napsütötte arcszínt érhetünk el. Vízálló, kiváló minőségű, tartós, extrán pigmentált highlighter. Lágy és selymes textúrája révén tökéletesen illeszkedik a bőrhöz, nem csíkozódik, nem hagy foltokat. A benne található fénypigmentek mikro méretűek, így alkalmazása egységes, természetes eredményt biztosít. A termék csomagolása exkluzív, tükörrel ellátott.
4.499 Ft