Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Shop

Webshopunkban kiváló minőségű termékeket találtok, melyek számomra jól beváltak, és a mindennapjaim részét képezik. Hitelességem érdekében mindig kizárólag olyan termékeket fogok Nektek ajánlani, melyek számomra már bizonyítottak.

A svájci Mavex kozmetikumok alpesi gyógynövényeket, növényi hatóanyagokat tartalmaznak magas koncentrációban a luxus érzetével.

Az Evana sminktermékek kiválóak profi-, és otthoni sminkek készítéséhez is, magas pigmenttartalommal rendelkeznek, használatuk egyszerűen elsajátítható.

A Flavin vitamin-, és étrendkiegészítő termékei többnyire Magyarországon fellelhető alapanyagokból készülnek. Ár-érték arányban a legjobbak, rendkívül magas hatóanyagkoncentrációval rendelkeznek. Sokféle táplálékkiegészítőt kipróbáltam eddig, de számomra a legjobban bevált termékek.

Nálunk kiváló minőségű használt ruhákat találhattok, egyrészt a környezetvédelem miatt, másrészt tapasztalataim szerint a fast fashion üzletekben többnyire csak az aktuális divatnak megfelelő holmikat lehet beszerezni. Igyekszem az árukészletet úgy összeállítani, hogy megtalálhatók legyenek az alapdarabok, plus size méretre is találhattok ruhadarabokat és minden méretű, minden színtípusú és minden testalkatú hölgy igényeit ki tudjuk elégíteni. Személyes felpróbálásra is lehetőség van, a részleteket a My Time csomag alatt megtaláljátok.