Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gépi kezelések

1.Ultrahang:

Mindenfajta kezelés kiegészítő eleme lehet, de önmagában is igénybe vehető. Az ultrahangot a kozmetikában hatóanyagbevitelre használjuk. Hatására a bőr sejtjei elkezdenek rezegni, ezáltal javul az oxigén-, és tápanyagellátásuk, élettani funkciójuk. A szaruréteg fellazul, így a hatóanyag könnyebben a bőrbe jut. Enyhe hőhatása miatt az erek kitágulnak, a nyirokkeringés fokozódik.

Ár: 2800 Ft

2. Safe lézer:

lásd videó

Ár: 5000-7500 Ft

3. Arcvasaló:

Hatékonyan juttathatók be a bőrbe főleg a zsírban oldódó hatóanyagok. A kezelés első részében a 42 celsius fokos kezelőfej hatására megnyílnak a pórusok, javul az erek áteresztő képessége, fokozódik a sejtek tápanyag-, és oxigén ellátása. A kezelés második szakaszában a 2 celsius fokra lehűtött kezelőfej összezárja a pórusokat, és a már korábban bejuttatott hatóanyagot a ,,hatóanyag csapda” effektus révén a bőrben tartja. Hatására a bőr látványosan kisimul, feltöltődik.

Ár: 4000-5500 Ft

4. Mikrodermabrázió:

A kezelés egy bőrmegújító eljárás, melynek során az elhalt hámsejteket távolítjuk el. Ez azért szükséges, mert a bőr legfelső részén található elszarusodott sejtek ,,páncélréteget” alkotnak, melyek megakadálypzzák a hatóanyagok bőrbe jutását. Ezenkívül csökken a ráncok és a hegek mélysége, halványodnak a pigmentfoltok. Enyhe vákuumhatása fokozza a rugalmas rostok termelődését a bőrben.

Ár: 4500-9000 Ft

5.Hydroabrázió:

A kezelés egy ultrahangos peeling készülékkel történik, melynek során vizet csepegtetünk a bőrre. Ezeket a vízcseppeket egy ultrahang által rezegtetett fémspatula ,,felrobbantja” a bőr felszínén, így választva le az elhalt szarusejteket, melyek meggátolnák a hatóanyagbejutást. Keringésfokozó hatása révén a bőr élettelibb, hidratáltabb lesz.

Ár: 4500-9000 Ft

 

Rendezés:
Cikkszám: S200

Ajándékkártya

7.000 Ft