Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Időpontfoglalás menete

Az Időpontfoglaló használata néhány lépésben. 

 

0. Lépés

Kérlek mindenképpen olvasd el az Időpontfoglalási szabályzatot!

 

1. Lépés

Első lépésként kattints a főoldal jobb alsó sarkán pulzáló "Időpontfoglalás" gombra és már bent is vagy az időpontfoglaló rendszerben!

 

2. Lépés

Ebben az ablakban először a "Szolgáltatás"-ok gombra kattints.

 

3. Lépés

Válaszd ki a kívánt kezelést!

A szolgáltatásoknál feltüntettük a kezelés időtartamát, illetve a hozzávetőleges árat. A pontos ár az eddig megszokott módon a kezelés végén kerül kiszámításra.

(Az állandó vendégeimnek a ,,Szokásos 30', a Szokásos 60', a Szokásos 90' vagy a Szokásos 120' " szolgáltatásra érdemes kattintania.)

 

4. Lépés

A kért kezelés a "Kiválasztott szolgáltatás"-ok sorban jelenik meg. Itt van lehetőséged törölni a kezelést ha szeretnéd.

Lehetőséged van, több szolgáltatás kiválasztására is. Meglévő vendégeim számára létrehoztunk 4 féle "Szokásos" időablakot.

A "Folytatás" gombra kattintással tudsz tovább lépni! 

 

5. Lépés

Miután kiválasztottad a szolgáltatást, a "Dátum és idő" következik.

 

6. Lépés

Először a szabad dátumok közül választhatsz. Kiemelt, fekete betűtípussal jelölt dátumok olyan napokat jelölnek, melyeken a kiválasztott kezeléshez szükséges idő rendelkezésre áll.

 

7. Lépés

A szabad időpontok 30 perces időblokkokban jelennek meg. Itt is igaz, hogy csak a kezeléshez szükséges szabad időpontok jelennek meg 3 napszakra bontva.

 

8. Lépés

Az időpont kiválasztása után a regisztráció következik ahol a személyes adataidat kell megadnod a foglalás véglegesítéséhez. A Névnél teljes nevet írjatok! Ezekre az elérhetőségekre a rendszer elküldi a foglalás adatait, illetve emlékeztetőt küld a közelgő időpontodról. A kitöltés csak az első alkalommal szükséges, a későbbiekben automatikusan kitöltésre kerül. Természetesen az adataid biztonságban vannak.

Az "Emlékeztessen" sorban beállíthatod, hogy az időpontod előtt mennyi idővel küldjön neked emlékezettőt a rendszer. Ezt az emlékezettőt SMS-ben fogod megkapni. 

Ha több időpontot is szeretnél lefoglalni, akkor mielőtt az "Időpontfoglalás" gombra kattintanál, a "Vissza" nyíllal lépj vissza egészen a szolgáltatásokig, ahol meg fog jelenni egy "+ Időpontot foglalni még" gomb, mellyel további szolgáltatásokat és időpontokat adhatsz hozzá a foglalásodhoz. Ezután kattints a "Látogatás véglegesítése" gombra.

A nyilatkozatok kipipálása után válik véglegessé az időpontfoglalásod! 

 

9. Lépés

Ez az ablak egy összefoglalót tartalmaz az aktuális időpontfoglalásod adataival, illetve a szalon elérhetőségeit, térképes megjelenítéssel.

Lehetőséged van rá, hogy a saját Google naptáradba bekerüljön az időpontod. (Kérlek ellenőrizd, hogy az időpontot helyesen importálta át a Naptár!)

Az ablak alsó sorában található ikonok használatával további információkhoz juthatsz, pl a "Saját fiók" ahol az adataidat tudod módosítani, vagy az "Időpontjaim" ikon alatt megtalálod a lefoglalt és elmúlt kezeléseid adatait.

 

10. Saját fiók, időpontjaim megtekintése

A "Saját fiók",illetve az "Időpontjaim" megtekintése mindkét esetben belépést igényel. Az időpontfoglaláskor nem kér a rendszer jelszót, a belépéshez viszont szükség van rá! 

Kattints az "SMS hitelesítés" gombra, majd add meg a telefonszámod. Erre a számra kapsz egy kódot, amit a belépésnél a telefonszámmal együtt kell megadnod és már bent is vagy a fiókodban.

Kérlek itt rögtön változtasd is meg a kapott jelszót egy általad kitalált/rendszeresített jelszóra!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az oldal tetejére