Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

"Énidő"

Egy nő számára a szépülés nem csak külsőleg fontos, hanem lelki szükséglet is. Ezért szerintem egyáltalán nem mindegy, hogy milyen minőségű szolgáltatást kap az ember.
Azontúl, hogy a nők szebb arcbőrrel, rendezettebb hajjal, mutatós körmökkel stb. szeretnének távozni a szakemberektől, legalább ugyanannyira fontos számukra a magukra fordított idő. Legyen bármilyen korú hölgy, a szépségápolásra fordított idő valamiféle jutalom számára. Abban az időben csak ő van, csak érte van a szolgáltató, csak ő van a fókuszban. És ezt mindenki megérdemli, mindenkinek járna!
Én személy szerint elvárom, hogy ha szépülök, a szakember ne kapkodja fel a telefont 10 percenként a fejem fölött, ne legyen rajtam kívül más vendége abban az időpontban, ne rohangáljon ki a kezelőhelységből folyamatosan vagy ne trécseljen közben a barátnőjével. Azt gondolom, hogy az igényes szolgáltatásnak ez az egyik alapja.

Sajnos manapság nem minden hölgy teheti meg, hogy rendszeresen eljárjon kozmetikába, masszőrhöz stb. Van akinek ez viszonylag nagyobb megterhelést jelent anyagilag, esetleg nem tudja kire bízni a gyermekeit, vagy akar külföldön dolgozik. Ezért tartom fontosnak, hogy ha megtisztelt az idejével, pénzével és engem választ, ne létezzen más, csak ő.
Egy nőnek a szépségszalonban való szépülés, edzőteremben való sportolás hozzájárul ahhoz, hogy boldogabb, kiegyensúlyozottabb legyen feleségként, anyaként. Ezt érdemes lenne minden férfinek jól az eszébe vésnie!
Természetesen mindenkinek mások az igényei, lehetőségei, van aki csak félévente jut el egy-egy szolgáltatásig, van aki rendszeresen igényli és szüksége van rá ahhoz, hogy kiegyensúlyozott legyen.

A nőknek a szépülés ,,énidőt" is jelent. Egyedül, gyerekek nélkül, telefon nélkül, lehetőség a kikapcsolódásra, pihenésre. Ezért az is nagyon fontos, hogy igényes környezetben, kényelemben tudják eltölteni ezt az időt.

Azonkívül sokszor a vásárlás is az ,,énidőt" jelenti a hölgyek számára. Néha jólesik kedvtelésből sétálgatni a boltokban, nézelődni, megjutalmazni magunkat egy-egy új ruhadarabbal, kozmetikummal, amit esetleg máskor nem engedhetünk meg magunknak. Itt természetesen nem arra gondolok, hogy az ember hetente rohangáljon shoppingolni, felesleges dolgokat felhalmozva... De igenis, a nők vágynak a szépre, vágynak arra, hogy néha megengedhessenek maguknak egy-egy különlegesebb darabot, hiszen ettől ők is különlegesebbnek érzik magukat, mert a pszichénk máshogy működik, mint a férfiaké. Mi nagyon sokszor érzelmi alapon döntünk, számunkra
fontos az esztétikum, a megjelenés, a csomagolás, az illat. Nagyon sokszor elcsábulunk és nem is igazán a tartalommal foglalkozunk. Míg a férfiak a praktikumra törekednek és racionálisan döntenek, addig nekünk nőknek sokkal fontosabb, hogy küllemre is tetszetős legyen, amit vásárolunk.

Boldoggá tesz minket, ha szép dolgokat vásárolhatunk, hiszen ettől mi is szebbnek érezzük magunkat.